Najduža rafting ruta u regionu

Rafting na Tari je svake godine sve populariniji! Naš Rafting Centar je najposjećenija destinacija za aktivni odmor, ali takođe to je i nezaobilazna destinacija za hedoniste i ljubitelje prirode! Sve više ljudi sa naših prostora a i šire uviđa da je baš rafting savršena kombinacija pravog odmora u prirodi i pravog adrenalinskog uživanja na najljepšoj rijeci Evrope – Tari. Rafting je, uprošteno rečeno, spuštanje brzim planinskim rijekama na gumenim čamcima na naduvavanje raznih veličina i oblika. Rafting na rijeci Tari je bez ikakve sumnje najatraktivniji rafting u Evropi, a zbog različitog nivoa rijeke u toku godine može biti prilagođen svim starosnim grupama.

Rafting ture funkcionišu tako što naša vozila odvoze goste na polaznu tačku raftinga, najčešće 25km uzvodno od našeg kampa. Gosti se poslije kratkog uputstva naših skipera, raftovima-čamcima rijekom spuštaju nazad u naš Rafting centar Drina-Tara, gdje ih čekaju tradicionalni obroci i udoban smještaj. Tokom rafting spusta vozila naših gostiju su na našem bezbjednom i besplatnom parkingu u kampu, a gosti imaju i besplatan internet i jos mnogo uzbudljivog sadržaja poslije raftinga. Naš rafting kamp se nalazi na samoj obali rijeke u predivnom prirodnom okruženju, sa terasama koje se nadvijaju nad rijeku.

Brštanovica je najčešća i najatraktivnija polazna tačka za rafting. Nalazi se u donjem dijelu kanjona, 25km uzvodno od našeg Rafting centra. Najviše aranžmana u našoj ponudi podrazumijeva rafting od Brštanovice do našeg Rafting centra, jer je to upravo najatraktivniji dio Tare.

Na Brštanovici se gosti raspoređuju u čamce. Na jedan rafting čamac ide od 8 do 10 učesnika raftinga i 1 skiper-vodič. Prije početka raftinga, skiperi-vodiči drže kratak brifing sa uputstvima za goste u toku trajanja raftinga. Rafting traje od 1 do 4 sata, zavisno od vodostaja kao i od želje gostiju. U toku raftinga se pravi više pauza za odmor, fotografisanje, kupanje itd. Svaki čamac ima i specijalnu vodootpornu vreću u kojoj gosti mogu čuvati fotoaparate, kamere, i sl. Rafting avantura se uvjek završava u našem Rafting centru. Naš Rafting centar se nalazi na samoj obali rijeke i pristanište rafting čamaca je baš tu, ispod terase našeg restorana gdje naše goste čeka ručak. Po izlasku iz čamaca, gosti razdužuju opremu za rafting. Rafting se obično završavai između 3 i 5 popodne.

Naš cilj je zadovoljan gost
Kamp sa najdužim raftingom i najnižom cijenom