Planirate oko 4-5 sati. Na samoj rijeci oko 3 sata.

Možete rezervisati putem naše web stranice, telefonom  +387 65 667 940 ili mailom na stari.dud@gmail.com.

Da apsolutno. Obratite nam se na +387 65 667 940 ili mailom na stari.dud@gmail.com za više informacija.

Preporučujemo rafting za djecu od oko 6 godina starosti., ali ovisno o pustolovnom duhu djece, procjeni roditelja i vodiča.

Da. Svaki učesnik je dužan nositi prsluk za plivanje(dobijete ga na startu). Ovaj dio opreme je osmišljen kako bi vas održao na površini u slučaju da se nađete u rijeci. Samo obavijestite svog vodiča da ste ne plivač prije početka putovanja.

Od nas će te dobiti svu potrebnu opremu, kacige,prsluke, vesla. Također u slučaju lošeg vremena (niskih temperatura) imamo neoprenska odijela, kišne jakne i obuću. U ljetnim, vrućim danima zamolit ćemo vas da zadržite majicu ispod naših sigurnosnih prsluka.
Sve što trebate donijeti je kupaći kostim, majicu kratkih rukava, peškir i odjeću za presvući se poslije raftinga.
Imajte na umu da sjedenje u kombiju, autu u mokroj odjeći ostavlja ružne mrlje na sicevima, tako da vas molimo da ponesete još jedan par suhihe odjeće za presvlaku. Takođe masne mrlje od krema za sunčanje je jako teško oprati sa prsluka pa vas molimo da nosite majice kratkih rukava ispod prsluka i u kombijima.

Bićete mokri tokom rafting, tako da je bolje ne nositi uređaje koji nisu vodootporni. Postoji rizik od gubljenja stvari u brzacima i dubokim djelovima rijeke. Naša je preporuka ne nositi ništa vrijedno sa sobom u čamac, eventualno GoPro.
Bićete fotografisani od strane profesionalnog fotografa tokom izleta. Na finišu možete vidjeti fotografije i odlučiti se dali ih želite imati.

Možemo uživati na raftingu po suncu i kiši. Rafting je odlična opcija za kišnih dana jer tada niste u mogućnosti biti na plaži ili razgledavati gradove. U nedostatku drugih aktivnosti rafting postaje odlična opcija za iskoristiti dan. Na raftingu ste svejedno mokri pa kiša bitno ne smanjuje ugođaj. U slučaju ekstremnog nevremena, u dogovoru sa vama bi pokušali promijeniti vrijeme polaska dok se nevrijeme ne stiša. Za hladnih dana Vam osiguramo neoprenska surf odjela, obuću i po potrebi kišne jakne.

Pitajte nas u komentarima

Pitajte nas u komentarima ili u inboxu sve što želite da znate o raftingu.

Obratite se podršci

Obratite se timu za korisničku podršku ako imate pitanja ili vam je potrebno više detalja ili tehničke podrške.

Još jedno pitanje?

Pronađite više informacija u pitanjima i odgovorima. Trebate još informacija? U nastavku možete smještajnom objektu poslati vlastito pitanje.