Odlazak na dugi spust Tarom

Dođite jednom i uvek ćete dolaziti!
Rafting kamp ‘Stari Dud’ – mesto vašeg najluđeg odmora. Čista reka, prelepa priroda, druženje i avantura, sve to jeste razlog za odlazak na rafting. Za vreme raftinga možete da vidite mnoge ljepote netaknute prirode, kao i ljepote rijeke Tare i njenog kanjona. Ne zaboravimo da pomenemo da je Tara cijelim svojim tokom pitka, pa ne čudi njen nadimak – Suza Evrope. To što se može vidjeti u kanjonu Tare teško je opisati. Osim mnogih biljnih i životinjskih vrsta, možete slušati brzake i bukove, osluškivati tišinu.

Zahvaljujući svojim izazovima, rafting uslovima navalu adrenalina ploveći divljim vodama, brzacima i slapovima, izmičući stenama koje izviruju iz bistrih rečnih dubina. Pored adrenalinskog užitka, ovakav tip sporta pruža i zadovoljstvo spokoja boraveći i družeći se u okruženju mirne i netaknute prirode!

Sve je više avanturista, ujedno i romantičara, zaljubljenih u divlje prirodne lepote koji raftingom, uz neopisivo uživanje, zadovoljavaju svoju urođenu, ali i zatomljenu potrebu suočavanja sa strahom. Ljubitelji šetnje i biciklizma imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!

Cilj našeg kolektiva je da gost bude zadovoljan, pa smo se stoga i pobrinuli da ljubazno osoblje, sama okolina kampa, kao i sam kamp i hrana budu ono zbog čega ćete se uvek vraćati na naš kamp!

Iskusite pravi adrenalinski doživljaj
Vrhunski kvalitet usluge