Jedinstvena ponuda u regionu koja nas izdvaja od konkurencije

Osim najboljih uslova i smještaja, bez lažne skromnosti, pohvalićemo se vrhunskom organizacijom i najboljim, probranim timom!

Kuvarica-domaćica sprema za svaki Vaš obrok vrhunske tradicionalne specijalitete od organskih namirnica iz kanjona i okoline Tare! Naš tim čine i uslužni i nasmijani konobari te najbolji skiperi u kanjonu Tare koji se brinu o najvažnijem-Vašoj bezbjednosti! Naši skiperi su licencirani vodiči čamaca i svaki od njih ima iza sebe više stotina spustova Tarom, iskustvo na drugim divljim vodama kao i iskustvo u takmičarskom-sportskom raftingu! Naši vodiči i vozači terenskih vozila su takođe i iskusni lovci i ribolovci odrasli u ovim krajevima! Sve ovo čini da se naš cijeli poslovni uspjeh zasniva na preporukama zadovoljnih gostiju!.

Ovaj rafting kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vrijeme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelijepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svježim vazduhom i jutarnjom rosom. Vrjeme je da uživate u miru i tišini. Vrjeme je da ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog gorštaka.

U sumrak dana zaboravite na brige, isključite Internet i uživajte pod zvijezdanim nebom. Uz žubor Drine i logorsku vatru rafting kampa, šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode” i uživajte! 🙂

Naš cilj je zadovoljan gost