Domaći specijaliteti iz naše kuhinje

U sklopu kampa nalazi se restoran dugogodišnje tradicije u kom za goste kampa pripremamo najukusnije domaće specijalitete kao što su jagnjetina i prasetina sa ražnja, jela ispod sača, jela sa roštilja, kao i veliki broj jela po narudžbi i vegetarijanskih jela.

U našoj kuhinji pripremamo domaće specijalitete poput jagnjetine sa ražnja, jela sa roštilja, ispod sača kao i veliki broj jela po narudžbi i vegetarijanskih jela.

Poseban ukus jela koja volite i stalno im se vraćate, u našoj kući ukusa uvjek će vam izmamiti osmjeh na lice i popraviti dan. Gotova jela po porudžbini stižu za vaš sto topla i pripremljena tako da ćete jedva čekati da se ponovo vratite kod nas! Tradicionalni domaći specijaliteti i njihove moderne varijacije dopunjene najnovijim gastronomskim trendovima čine meni naše kuhinje specifičnim. Prelistajte naš jelovnik i sigurno ćete odmah pronaći svoj omiljeni obrok.

Restoran je mjesto odličnog roštilja i gotovih jela po porudžbi. U prelijepom ambijentu kao i bašti restorana možete probati mnoge naše specijalitete…Domaći specijaliteti iz naše kuhinje, spremno čekaju goste koji dolaze sa raftinga.

Iskusite pravi adrenalinski doživljaj